Consult

Tijdsduur

De tijdsduur van een volwassen consult is gemiddeld 60-90 minuten en een kinder consult 45-60 minuten. Het 1e consult duurt over het algemeen het langst, er wordt dan diep ingegaan op uw problemen. Er wordt met behulp van een uitgebreide anamnese en diagnose van pols en tong gekeken naar de oorzaak en wat de beste behandeling voor u is, met aansluitend een acupunctuur-, fytotherapie-, voedings- of auriculogiebehandeling en eventueel benodigde aanvullende behandelingen als moxa, cupping of guasha.

Bij een regulier consult zal er een evaluatie plaatsvinden van de voorgaande behandeling, waar minder tijd voor nodig is met tevens aansluitend met aansluitend een acupunctuur-, fytotherapie-, voedings- of auriculogiebehandeling en eventueel benodigde aanvullende behandelingen als moxa, cupping of guasha.

Om een goed resultaat te kunnen behalen is het belangrijk dat we samen een verbetering zien van uw problemen. Hoe vaak het nodig is om retour te komen, is vaak afhankelijk van de duur van het aanwezige probleem en de ernst. Ik streef ernaar om u met zo min mogelijk behandelingen een optimaal resultaat te kunnen bieden.

Tarieven

BehandelingVolwassenBedrag
AcupunctuurRegulier consult incl. kruiden en/of voedingsconsult€ 57,50
1e consult volwassen€ 79,-
BehandelingKind t/m 14 jaarBedrag
AcupunctuurRegulier consult incl. kruiden en/of voedingsconsult€ 47,50
1e consult kind t/m 14 jaar€ 59,-
LET OP: kruidenbestellingen zijn niet inbegrepen bij het consult, deze dient u apart te voldoen aan de leverancier.

Ziektekostenvergoeding

Een bezoek aan PUUR wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoedt, dit is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. De kosten van uw behandeling zijn vrijgesteld van BTW en maken géén gebruik van het eigen risico van uw zorgverzekering. U kunt in uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekering nalezen, of contact opnemen met uw zorgverzekeraar welke vergoeding voor u van toepassing is. Er is voor een behandeling bij PUUR geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Klik hier voor het vergoedingenoverzicht van alle zorgverzekeraars.

Betaling per PIN:

Om de administratie zo eenvoudig mogelijk te houden, is er alleen betaling met PIN mogelijk en dient na het consult te worden voldaan. De nota ontvangt u digitaal per e-mail. Deze nota kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar.

Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd in een afspraak, neemt u gerust contact op.