Ervaringen

Bevalling in gang zetten

Ik liep een aantal dagen overtijd met mijn tweede zwangerschap. Ik wilde graag op een natuurlijke manier proberen de bevalling op te wekken. Dat is gelukt! Ik heb hiervoor twee behandelingen gekregen bij Angelique. De behandeling heb ik als erg ontspannend ervaren en van de naaldjes heb ik helemaal niks gevoeld. Angelique komt daarbij erg rustig en vriendelijk over en vroeg meerdere malen aan mij hoe ik de behandeling ervaarde. Daarbij heb ik nuttig advies gekregen. Een derde consult is niet meer nodig geweest, want na een aantal dagen na mijn laatste consult is de bevalling op natuurlijke wijze gestart. Ik wilde heel graag thuis bevallen en dit is gebeurd! Ik kon tijdens de bevalling erg goed ontspannen, de weeën waren veel beter op te vangen en de ontsluiting vorderde vlot. Ik heb echt een droombevalling gehad!

Zita

Long COVID problemen

Ik ben al lange tijd bij Angelique onder behandeling, zoals de meeste mensen die corona hebben gehad, heb ik een flink jasje uitgedaan en voel me erg mooooeee…. Het duurt daarom wel een poosje voor ik me beter ben gaan voelen. Het zijn kleine stappen, maar ik merk wel dat ik vooruit ga! Soms juist doordat ik me beter voel val ik weer even terug, omdat ik dan geneigd ben meteen teveel te doen en me weer “oude” gewoonten van “teveel hooi op mijn vork nemen” aanneem. Maar met de acupunctuurbehandelingen in combinatie met kruiden, tips en adviezen van Angelique, heb ik veel baat. In het allereerste begin werd ik juist vermoeider na de acupunctuurbehandelingen, maar na ongeveer 5-6 behandelingen merkte ik dat dat minder werd en ik juist meer energie begon te krijgen, kleine beetjes, maar wel merkbaar. Heerlijk! Ik ben nog niet de oude, maar vertrouw erop dat we nu eindelijk de goede weg ingeslagen zijn met acupunctuur.

Marianne

Angst

Al langere tijd slaap ik slecht en heb ik last van angstaanvallen, durf ik niet goed meer de straat op, niet meer onder de mensen. Ik zet mezelf er regelmatig toe om wel te gaan en soms gaat het goed. Maar er zijn veel momenten dat het me aanvliegt. Nergens voel ik me echt geholpen, ik heb al zoveel geprobeerd. Nadat verschillende mensen me hadden geadviseerd om eens acupunctuur te proberen, heb ik een poosje geleden de stoute schoenen aangetrokken en contact met Angelique opgenomen. Telkens neemt ze uitgebreid de tijd voor me, luistert wat ik te vertellen heb, waardoor ik het gevoel krijg echt gehoord te worden, zo fijn!
Ik word nu behandelt met acupunctuurbehandelingen in combinatie met kruiden, daardoor slaap ik veel makkelijker in, zonder al die uren plafond-‘dienst’ en slaap ik dieper en langer door. Ik ben er nog niet en misschien zal ik er nooit helemaal komen…., maar ik voel me in ieder geval met deze ‘kleine’ stapjes al zoveel rustiger, ze voelen voor mij als hele grote stappen!

Mieke

Menopauze

Ik ben erg tevreden over de behandeling en de persoonlijke aandacht. Angelique heeft een kundige aanpak en geeft nuttige tips en adviezen.

Conny

Bevalling in gang zetten

Ik ben twee keer bij Angelique geweest om mijn bevalling op een natuurlijke manier op gang te brengen. Ik heb de behandelingen als rustgevend en fijn ervaren, Angelique is een rustig en geduldig persoon. Ik had al eerder acupunctuur ondergaan, naaldjes was ik al gewend. Daardoor kon ik een vergelijking maken, dit deed Angelique ook heel professioneel. Een derde consult is niet meer nodig geweest, onze dochter is gezond en wel ter wereld gekomen!

Anoniem

Duizeligheid

Sinds vorige jaar heb ik last gekregen van duizeligheid en dit werd steeds heviger. De duizeligheid begon met af en toe bij het opstaan tot uiteindelijk continue gevoel van draaierigheid en duizelig voelen. Na vele onderzoeken en therapieën, ben ik bij Angelique terecht gekomen. Nadat ze uitgebreid naar mijn verhaal heeft geluisterd, heeft ze me behandelt, het voelde zo fijn om echt ‘gehoord’ te worden! Ze behandelt me inmiddels al een paar maanden, eerst alleen met acupunctuur maar als snel in combinatie met kruiden. Dit lijkt zowaar aan te slaan. Het is een lang proces, maar heb nu in ieder geval wel het gevoel er vooruitgang in zit. Ook combineert Angelique het met eet- en leefstijl adviezen. Die neem ik graag ter harte, alles dat me hier vanaf kan helpen grijp ik aan! Angelique is een zeer kundig, professioneel een aardig persoon, zeer aan te bevelen.

Lenny

Menstruatie problemen

Ik had heel erg last van hevige menstruaties met veel bloedverlies en veel pijn. Ik heb inmiddels een aantal acupunctuur behandelingen en ook kruiden voorgeschreven gekregen van Angelique, om mijn menstruatieproblemen weer normaal te krijgen. Het gaat inmiddels veel beter als voorheen, ik begrijp inmiddels dat de continue stress die mijn dagelijks leven en werk met zich meebrengt een grote invloed heeft op mijn menstruatieproblemen. Daar heb ik voorheen nooit bij stilgestaan. Ik krijg daarom ook veel adviezen en lifestyle tips. Door dit in te passen, wat best lastig is… maar door de combinatie van de behandelingen met kruiden en het opvolgen van de tips, voel ik me wel veel beter.

Sonja

Uitstralingspijn bil-been

Inmiddels ben ik een paar weken onder behandeling bij Angelique, ik heb contact met haar gezocht vanwege uitstralende pijn vanuit mijn bil naar mijn been, waardoor ik mijn been ook niet meer goed kon heffen. Dit beperkte me sterk bij mijn werk en tijdens het sporten. Eerder had ik al uitstralingspijn gehad vanuit mijn rug, dat gevoel was weg, maar dit bleef over. De fysiotherapeut kwam er niet verder mee op dat moment. Angelique heeft mij inmiddels 7 keer behandelt en ik kan zeggen dat het inmiddels veel beter gaat. Het is nog niet helemaal weg, maar het is echt vele malen minder en er zit nog steeds vooruitgang in. Volgende week heb ik weer een afspraak staan bij haar!

Debbie

Rugpijn

Sinds een paar weken ben ik bij Angelique onder behandeling voor rugproblemen, ik had erge scherpe pijn in mijn onderrug. Inmiddels zijn de rugklachten sterk afgenomen, helemaal als ik net behandelt ben. Inmiddels blijft de pijn echt een paar weken weg. Ik heb er zelf voor gekozen het zonder kruiden te willen doen, Angelique gaf aan dat dit de behandeling kan versterken. Dus wie weet ga ik dat toch binnenkort proberen… Ik ben voor nu erg blij met de behandelingen en aanpak van Angelique, ze is erg vriendelijk, luistert goed naar wat ik te vertellen heb en handelt daarnaar. Ook geeft ze regelmatig tips en adviezen waar ik veel mee kan.

Lou

Kinderwens

Ik ben bij Angelique geweest voor acupunctuur behandeling omdat de vervulling van onze kinderwens voor een tweede kindje uitbleef. Ik heb de behandeling als erg fijn en rustgevend ervaren. Angelique is een rustige, aardige persoonlijkheid met goede tips en adviezen ook ten aanzien van levens-stijlaanpassingen. Ook dit heb ik als zeer fijn en meedenkend ervaren. Erg blij met het resultaat want onze wens is gelukkig snel uitgekomen!

Willie

Frozen Shoulder

Ik ben een aantal keren behandelt voor mijn Frozen Shoulder, een zeurende pijn in mijn rechter schouder. Na elke behandeling zijn de scherpe randjes van de pijn er vanaf. Ik ben op verschillende manieren behandelt, liggend en zittend met electro acupunctuur en moxa. En niet alleen lokaal bij mijn schouder, maar ook op andere plekken werden acupunctuurnaalden gezet. Omdat ik vanwege mijn werk mijn schouder nog (eigenlijk teveel) moet belasten is het nog niet helemaal over, maar de acupunctuurbehandelingen maken het duidelijk veel dragelijker.

Henny

Hoofdpijn

Ik ben bij Angelique al diverse keren behandelt voor mijn hoofdpijnklachten, mijn hoofdpijn was eigenlijk na de eerste behandeling als zo goed als weg. En als ik daarna soms nog last had, was het véél minder intens als voorheen. Angelique behandelt heel empatisch, heeft een goed luisterend oor, neemt uitgebreid de tijd om je hele verhaal te horen. Dat heb ik als superfijn ervaren! Ik blijf nog steeds bij haar onder behandeling ondanks dat mijn hoofdpijnklachten weg zijn, omdat ik gewoon lekker “ZEN” van de behandelingen wordt en me daarna energieker voel.

Sandra

Endometriose

Sinds kort heb ik de diagnose endometriose te horen gekregen, ik had er nog nooit van gehoord. Ik heb er vreselijke buikpijnen van en voel me echt heel beroerd als ik mijn menstruatie of eisprong heb. Dat blijken veelvoorkomende klachten te zijn bij endometriose. Door de artsen is mij geadviseerd om de anticonceptiepil te gaan gebruiken, nu weet ik van mezelf dat ik me daar nooit zo ‘happy’ van voel. Ondanks dat heb ik het toch geprobeerd, ik voelde me daar inderdaad weer somber van worden en ben gaan uitzoeken of er andere meer natuurlijke manieren zijn om hier iets tegen te doen. Toen kwam ik bij Angelique terecht, deze heeft mij inmiddels een paar keer behandelt. Dit heeft mij tot nu toe zover geholpen dat mijn menstruaties minder heftig zijn, ik heb nu nog wel pijn, maar véél minder dan voorheen. Inmiddels heb ik ook kruiden voorgeschreven gekregen speciaal gericht op mij en mijn endometriose probleem. Dat heeft tijd nodig, dus dat moet nog blijken. Maar tot nu toe ben ik al heel blij, dat het niet meer zo’n intense stekende pijn is en dat ik minder bloedverlies heb.

Nancy

Nekhernia

Ik ben bij Angelique terecht gekomen omdat ik last had van uitstralingen vanuit mijn nek naar mijn schouder, arm en pols. Inmiddels na 5-6 behandelingen en aanpassingen op mijn werk, zijn mijn klachten sterk verminderd. Angelique heeft ook diverse tips en adviezen ten aanzien van voeding en leefstijl gegeven. Die hebben zeker ook geholpen, zodat ik me nu lekkerder in mijn vel voel.

Daniëlle

Hielpijn

Met een pijnlijke, stijve achillespees die mij ervan weerhield om pijnloos meer dan een paar stappen te kunnen zetten, kwam ik bij Angelique terecht. Na een zeer uitgebreid eerste consult, werd een behandelplan opgesteld en werd de eerste behandeling direct gestart. De dag na de behandeling voelde ik al verlichting van de klachten. De weken daarna, volgden nog enkele behandelingen, in combinatie met behandelingen bij de fysiotherapeut. Dit bleek een zeer goede combinatie. Het ging steeds iets beter. Momenteel ben ik voor 90% van mijn klachten af en er zit nog steeds verbetering in. Angelique gaat met veel aandacht en nauwkeurigheid te werk, hierdoor voel ik me in goede deskundige handen.

José

Burn-out

Sinds een poosje ben ik onder behandeling bij Angelique, ik kwam eigenlijk bij haar voor een ander probleem. Maar al snel kwam aan het licht tijdens mijn werkzaamheden dat ik tegen een burn-out aan zat. Dit heb ik toen ook meteen aangegeven bij Angelique, sindsdien neemt ze dit tijdens haar behandelingen mee en heeft ze voedings- en leefstijl tips gegeven. De behandelingen geven me een rustig gevoel en lijken me weer wat meer energie te geven. De adviezen probeer ik toe te passen, zoals; een warm ontbijt. En dat bevalt goed. Ze geeft me dan ook recepten en als die niet helemaal in de smaak vallen, geeft ze andere recepten. Ze denkt echt heel fijn met me mee. Sinds kort heb ik ook kruiden voorgeschreven gekregen, dus ik ben benieuwd. Ik ben er nog niet, maar heb wel een goed gevoel bij de manier van behandelen.

Sharon

Allergie

Lange tijd geleden ben ik behandelt bij Angelique tegen hooikoorts. In het begin om mijn acute klachten weg te nemen, zoals een verstopte neus en gevoel van verkoudheid. Dat sloeg al redelijk goed aan, maar helaas niet afdoende. Angelique stelde toen voor om juist in het tegenovergestelde seizoen in de herfst-winter periode nog 1 of 2 behandelingen te ondergaan. Ik vond dat eerst een gek idee, want ik had dan toch helemaal geen last? Dit was een goede zet! Ik ben inmiddels 2 jaar verder en heb dit ritueel vorig jaar nog eens voor de zekerheid herhaald, maar ben helemaal van mijn klachten af. Echt superblij!

Thijmen

Buikklachten

Hier een super-blije patiënt van Angelique. ik had al een tijd erge last van mijn maag- en darmklachten. Ik heb toen contact gezocht met Angelique en kon gelukkig vrij snel terecht. Alles werd me goed uitgelegd en wat ze precies voor mij kon betekenen. Na de eerste behandeling ging het al zoveel beter met mij, voelde me ook veel lekkerder in mijn vel. En heb nu na een paar behandelingen totaal geen last meer. Wat een topper is Angelique!

Anita

Hoofdpijn

Mijn zus heeft me geadviseerd om naar Angelique toe te gaan, zij is al een poosje bij haar praktijk PUUR onder behandeling en erg tevreden, PUUR is gelegen in ons dorp Neck. Ik had al jaren last van hoofdpijn, het ergst net voor mijn menstruatie. Dit was na 2 behandelingen al helemaal weg! Ik kom nu nog regelmatig bij Angelique, om ook van andere problemen af te komen. Ze helpt me momenteel om een oud litteken te versoepelen met moxa en naaldjes eromheen. Zelf smeer ik het nu ook elke avond in met een zalf en dit gaat steeds beter voelen.

Demi

Menstruatieproblemen

Al langere tijd heb ik last van menstruatieproblemen voornamelijk erg veel bloedverlies, hier heeft Angelique me heel goed mee kunnen behandelen. Na de 1e behandeling was het al stukken minder, nu na inmiddels 5 behandelingen en besloten om er kruiden bij te gaan gebruiken, gaat het echt zóveel beter. Ik ben echt erg blij met dit resultaat. Angelique is een zeer empatisch en fijne persoonlijkheid, ze luistert goed naar mijn verhalen, neemt alle tijd voor me. Dat waardeer ik heel erg.

Mieke

Schouder pijn na val

Een paar weken geleden ben ik heel ongelukkig van de trap gevallen en ondanks uit alle onderzoeken is gebleken dat er geen breuk of andere complicaties aanwezig waren, bleef het erge pijn doen. Ik heb op advies van mijn dochters, die ook al patiënt zijn, contact opgenomen met Angelique in haar praktijk PUUR. Daar heeft ze me inmiddels al enkele keren behandelt, de felle pijnscheuten waren meteen na de 1e keer behandelen weg en de bewegingsruimte neemt gelukkig ook heel langzaam toe! Superfijn!

Connie

Kinderwens/ P.C.O.S.

In verband met een diagnose P.C.O.S. en onze kinderwens ben ik uiteindelijk, bij Angelique terecht gekomen. Dit is enorm goed bevallen. Na een paar acupunctuur behandelingen, hebben we besloten dat ik ook kruiden voorgeschreven wilde krijgen, helemaal toegespitst op mijn situatie. Dit heeft in 1e instantie ertoe geleid dat ik een betere menstruatiecyclus kreeg, minder pijn had en minder bloed verloor met meer regelmaat. Superfijn! En vrij snel daarna als kadootje was ik bleek ik al zwanger, echt zo blij met hoe het allemaal verlopen is. Ik heb er nu zelf voor gekozen om de behandelingen even niet voort te zetten. Alles gaat nu goed. Maar ik weet dat ik zeker weer naar Angelique terug zal gaan mocht dit nodig zijn, ik adviseer haar aan iedereen.

Demi

Stijve schouder

Al een zeer lange poos heb ik pijn in mijn schouder, dat trekt naar mijn nek en bovenrug. Helaas vanwege mijn werk, werd het nog teveel belast. Daardoor kon ik het ook niet de rust geven, dat het nodig had. Ondanks dat, geven de behandelingen bij Angelique me veel baat, voelt het toch elke keer klein beetje beter en is de scherpe pijn die er was weg. Wel heb ik nog een bewegingsbeperking, maar ook dat gaat langzaam voorruit.

Joselien

Rugpijn

Al langere tijd loop ik met onhoudbare pijn in mijn onderrug. Omdat ik in de elders geen baat meer voelde bij behandelingen, heb ik besloten om eens een afspraak te maken voor acupunctuur. Zo kwam ik bij Angelique terecht. Dit was een stap die ik lang geleden al had mogen zetten. Zo blij al na de eerste behandeling, ik had er zoveel baat bij. Ik kan weer normaal functioneren, langere tijd staan en zonder medicatie. Zo fijn!
Ik blijf nu met regelmaat voor behandelingen naar Angelique toe gaan en voel dan dat het de eerste periode echt goed gaat. Maar als het weer beetje opspeelt, dan doet een consult bij Angelique me weer enorm goed!

Henny